Ravlow Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Po instalacji cyanogenmoda zauważyłem, że kolory stały się bledsze, mniej intensywne i nasycone.Też macie takie odczucia?Zastanawiam się czy jest jakaś możliwość wyregulowania nasycenia barw.Po za tym głośność dzwonków i powiadomień jest niska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Napisz jeszcze jaką masz wersję cyjana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 10.2 Snapshot Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Oryginalny soft od samsunga miał możliwość konfiguracji nasycenia barwy wyświetlanych na ekranie. Sam posiadałem ten telefon i też miałem podobne odczucie. Spróbuj zainstalować https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thomassafca.theme.touchwiz.five.free i zobacz czy kolory nie ulegną poprawieniu po przez zmianę barw ikonek. Może to tylko nam się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie pomogło, ekran nie "błyszczy" juz tak jak przedtem. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tu system nie powinien mieć znaczenia. Prawda może być inna.Tak naprawdę samsung daje pastelowe kolory w swoich softach. A inne romy mają te "zwykłe" jak w każdym i dlatego masz takie odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Być może i jestem świadomy tego że są przesycone i nienaturalne ale ja to lubię, stąd też wybór samsunga i AMOLEDa :-) Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jedyne rozwiązanie to zmiana softu bazującego na oryginalnym. Poszukaj tutaj może coś się znajdzie - > http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/265-cm-romy-mody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi