pudel3005 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 witam mam taki problem od momentu gdy wgrałem orginalny android 2.3.6 przez odin i teraz telefon sie włącza do pewnego momentu i sie restartuje nie wiem jak to naprawić będe wdzieczny za pomoc nie da sie włączyć recovery ale download mode juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Co wy ludzie macie za modę pisanie strutami?nw- nie wiem okinalny - żal czytać... Wgraj sobie czysty soft i będzie wszystko dobrze. Jeszcze popraw temat zasada [model telefonu] opis problemu... jak nie to będziemy karać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tutaj jest pomocny temat jeżeli nie możesz znaleźć http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1392-galaxy-mini-2-czyste-firmware-stock-do-pobrania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pudel3005
witam mam taki problem od momentu gdy wgrałem orginalny android 2.3.6 przez odin i teraz telefon sie włącza do pewnego momentu i sie restartuje nie wiem jak to naprawić będe wdzieczny za pomoc
nie da sie włączyć recovery ale download mode juz tak
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi