andrewx85 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Pamiętaj że każda ingerencja w telefon można powodować jego uszkodzenie. Ja jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za usterki.Co będzie potrzebne:Telefon naładowany min. 50%Kabel USBKomputerCWMRootCo będziemy wgrywać:Rom Android 4.2.2Skąd pobrać potrzebne pliki:Rom http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/09/A8301.zip )Proces instalacji:Pobierz niestandardowy ROM i zapisz na karte SDZrób kopię zapasową plików !!Przejdź do trybu CWMNastępnie Wipe Data / Factory Reset -> Usuń wszystkie dane użytkownikaWipe partycji Cache -> Wipe cacheZaawansowane -> Wipe Dalvik CachePowrót do głównego interfejsu install zip z sdcard -> wybierz zip z sdcard -> Wybierz ROMPo wszystkim restart za pomocą reboot system nowPierwsze uruchomienie trwa chwilęInformacje :Dwa sim wsparcie integracji za telefon i SMSWielojęzyczny RomZaktualizowane Camera.apkHungouts, Googlle aplikacje zaktualizowane- Gmail, YouTube źródło: http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a830-4-2-2-jopd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Link do oryginalnego tematu.! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siteekk Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Problem !Chińskie CWM lub coś podobnego co z tym zrobić żeby było CWM ENG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 sciagnij cwm,opis jest w drugim temacie:)Sciagnij program mtk, który przed chwilą dodałem i zrób kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siteekk Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jak z aero2 na tym romie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Aero2,jest obsługiwane przez ten model i inne z tej serii, ale na wszelki wypadek, zrób kopie tym programem co ci podalem, konfigguracja aero2 jak bys chcial tez jest na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siteekk Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jeszcze jedno pytanie zanim zaczne psuć.Czy nowy spakowany rom trzeba wrzucić na kartę "SD" pamięć zewnętrzną czy pamięć telefonu czy to obojętne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub420 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Na kartę pamięci zewnętrzną bezpośrednio, nie do żadnego folderu na niej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adys Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Proszę o potwierdzenie czy na tym ROMIE działa na 100% AERO2...?Ponawiam pytanie, bo nie wiem czy mam instalować a zalezy mi na necie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Rom jest dedykowany na ten tel. Powinno działać jak się obawiasz to zrób backup swojego i zawsze możesz wrócić jak by coś nie nie działało Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi