Gość rakers Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ze zmian widoczne są zmiany w trebuchet i dialerze. Dialer w stosunku do m2 i stocka zmienił kolory i doszły statystyki połączeń. Dialer jest brzydki szary Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No właśnie nie do końca wiem o co chodzi z tymi wersjami Snapshoot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 nie do końca wiem o co chodzi z tymi wersjami SnapshootCoś na wzór wersji M czyli stabilna beta (Milestone). Polega to na tym że pewne prace zostały zakończone i rom powinien działać stabilnie, ale część funkcji może nie być dostępnych bądź powodować problemy. Jednak wersja jest na tyle stabilna że telefon sam z siebie się nie zrestartuje i nie będzie zjadać baterii jak smok - tyle teorii. W praktyce przekonałem się że to lekko stabilniejsza beta z wyłączonymi "znanymi" błędami których nie można od ręki usunąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 To takie trzewiczki. czyli CyanogenMod określił sobie sposób działania modyfikacji na urządzeniach. hmm ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Chodziło o to że nie dla każdego urządzenie co miesiąc wychodzą stabilne bety. Czasami (tak było w LG L9) na wersję M trzeba było czekać dłużej i dochodziło do tego że odpuszczano sobie. A teraz mają wychodzić stabilne bety - zobaczymy jak to będzie... Zmierza moim zdaniem w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Widzę, że na nowsze urządzenia pojawiają się takie snapshoty. Tylko, że ja mam Cyjana na L9 tylko - a support umarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiem bo gość który zajmował się wsparciem dla L9 - pozbył się go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Neo. Snaphot sa stabilne romy. Z nich sa stable brane. Installer takze używa snapshot. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi