jasio77 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 kurde... mam wybrać tak: TWRP (Tram Win Recovery) CWMR (Clockworkmod recovery) i CWMR (Unofficial Version) ktore wybrać? Mam to touch recovery dla 551 z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Tu nie ma znaczenia. To już jest osobisty wybór. Ja polecam CWM najpierw spróbuj pobrać te oficjalne, a potem nieoficjalne (być może jest nowsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasio77 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 tylko ja mam to wybrac co mam zainstalowane w rom installer to co mam wybrać bo ja mam tego toucha recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie rozumiem. ROM innstaler (którego nie lubię)On ci daje do wyboru...TWRPCWM (oficjalną wersję)CWM (nieoficjalną wersję) Klikasz na którąś z opcji i on Ci pobiera i instaluje.Jak masz twrp to je miej.. bo po co ci inne recovery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasio77 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 aha thx no naciskam i nadal nic nie pobiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie idzie tak, to musisz zrobić w ten sposób: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1010-samsung-galaxy-gt-i5510-cwm-touch-recovery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasio77 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 okej mam to mam nie wybierać żadnej opcji? bo sie troszke gubie a ty w tym ogarnięty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Działa CI CWM ? Sprawdzałeś? Bo root-a masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasio77 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 działa mi CWM i mam roota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No to nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jasio77
kurde... mam wybrać tak: TWRP (Tram Win Recovery) CWMR (Clockworkmod recovery) i CWMR (Unofficial Version) ktore wybrać?
Mam to touch recovery dla 551 z forum
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi