drimar Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam, potrzebuje (soft) ROM do tabletu ferguson regent 10, niestety firma ferguson nie udostępnia oryginalnego oprogramowania. Próbowałem wgrać do niego oprogramowanie od Cube U30GT-H i niby wszystko ok, tablet się uruchamia ale niestety słychać piszczenie podczas pracy tabletu oraz nie działa obracanie ekranu, tzn działa ale na odwrót. Może macie pomysł jakie oprogramowanie wgrać do tego tabletu? nikt nie ma tego tabletu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Przeniosłem - nie ten dział i temat z prefixem ROM jest niedopuszczalny. ps. nie trzeba było kupować taba egzotycznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 A tak wtrącając się.. ja mam tablet Omegi i nawet go zrootować nie mogę heh Nic nie działa, a nawet sterowników USB nie ma do wgrania... to sdk nie będzie działać... Co z tego, ze ma 16 GB ram itp... jak ***uja warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 wykonać rootściągnąć Terminal Emulatorwpisać kolejnosudump_image boot /sdcard/boot.imgdump_image system /sdcard/system.imgskorzystać z yaffey'a bądź ext4 unpackera , zmodyfikować, sflashować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ty.. co to ma być?Kopnij- uderz itp? Jak ci to wykona ? Może mu to zrób.. Ma wyciągać plik i go dodatkowo modyfikować?A w jaki sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi