MrVertrix Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jest to elementaryUX ,ROM, który skupia się na tworzeniu bardziej komfortowego i fantazyjnego wyglądu dla naszych telefonów. Instalacja: (taka sama jak do innych) Wyłącz telefonWłącz recovery (vol+,home,wyłącznik telefonu)zrób Wipe Datazrób Wipe CacheFlash ZipReboot systempliki : http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=2534#downloads XDA : DevDB InformacjeelementaryUX ,ROM dla Samsung Galaxy Mini Dostawcy:ROM OS Version : 4.0.x Ice Cream SandwichROM jądra Linux 2.6.xNa podstawie : CyanogenMod 9.2 Informacje o wersji:Status: StabilnyAktualna wersja stabilna: 1.8 Utworzono 21.01.2014Ostatnia aktualizacja 05/02/2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ten ROM jest dla Mini 1. To jest Mini2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Pierwszy raz romu nie sprawdziłem i proszę... przenoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Było napisane że do mini 2 O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sth96 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Testowałem, fajny, dopracowany graficznie rom i nawet w miarę szybki, lekko przypominający stylistyke iphone, jednak lockscreen jest jakiś dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 @sth96 dlaczego dziwny lockscreen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoobynsmile Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Fajny,szybki i ładny. Gry chodzą lepiej niż na stocku. Tylko jak ustawić wygląd taki jaki jest na 1 obrazku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam mam takie pytanko odnośnie plików z systemem. Bo jest ich aż 3. I tu nasuwa mi się pytanie, który plik to poprawny system? Bo są 2 jedno z nazwą sweep a druga nosweep i jest jeszcze jakiś 3 plik. I nie wiem który plik mam sobie wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi