NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 [Galaxy Note 3 (N9005) ] CyanogenMod 11 - oficjalny Oficjalne buldy od cyanogenMod dla Note 3 Wymagania:CWM Recovery wer. 6.0.4.X Pobierz:ROM : http://download.cyanogenmod.org/?device=hltexx&type=nightlyGapss: http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps Instalacja:Upewnij się, iż masz najnowsze recovery Pobierz ROM i Gapps Umieść pliki na karcie pamięci Wyłącz urządzenie Uruchom go w trybie download Wykonaj kopię zapasową dla bezpieczeństwa Wykonaj : -wipe cache -wpe data -advanced/wipe dalvik cache Następnie Install zip from... Wyszukaj ROM i go zainstaluj Następnie Gapss Na koniec Reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodus09 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nikt nic nie napisał jak to hula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nie, bo nie są chętni... tak szczerze mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodus09 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To może tylko napiszesz. Jak bateria, system, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aastelix Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Panowie, musicie mi pomóc. Ten CWM to ściągam wersję internacional? Są dwie opcje recovery i recovery touch, którą ściągam? Dodatkowo nie mam jeszcze roota. W jaki sposób to zrobić?Bawię się w to po raz pierwszy, więc proszę o pomoc i wyrozumiałość. Trochę się naczytałem o tym, ale jest tyle skrótów myślowych, slangów i cyferek, że mam mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Próbuj tego i daj znać... n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125).tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aastelix Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Zrobiłem jak w pierwszym poscie, ale nie wyszło. Pobrałem te dwa pliki i formacie zip zapisałem na karcie SD w documents.Później według instrukcji - power+vol up+homedalej vipe cache, vipe datapóźniej -advanced/wipe dalvik cache - ale w tej opcji poszło szybko, jakby nic nie robił bo kliknięciu wipe dalvik cache natychmiast wrócił do poprzedniego menu.Ale poszedłem dalej i klikąłem install zip wybrałem plik rom taki: cm-11-20140130-NIGHTLY-hltexx i również trwało to moment i wyskoczył jakiś ERROR 7 czy coś podobnego.Ale poszedłem dalej i zainstalowałem gapps taki; pa_gapps-stock-4.4.2-20140517-signed tutaj proces trwał dłużej, coś się instalowałona koniec dałem raboot ale po odpaleniu Android wrócił do takiej formy jak miałem przed instalacją. Co mam teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Zainstaluj TWRP Recovery dla Note 3TWRP wer 2.7.0.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aastelix Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 @up zainstalowałem, zrobiłem vipe ale próba instalacji się nie powiodła. Teraz telefon nie wstaje. Pokazuje się logo Samsung z modelem i u góry jakaś informacja o kernelu.Co teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Spróbuj jeszcze raz zainstalować CWM w postaci .tar Jeżeli to nie pomoże, to niestety ale będziesz musiał wgrać stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodus09 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Podczas dzwonienia wyłącza mi się ekran i już nie mogę go podświetlic. Ktoś ma jakiś pomysł?Tak jak myślałem forum do bani nic się człowiek nie dowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @wodus09 Do bani ? Ludzie też mają inne zajęcia, nie siedzimy 24h na dobę i sprawdzamy każdy temat...A co do problemu to spróbuj zrobić Full Wipe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak jak myślałem forum do bani nic się człowiek nie dowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodus09 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nie przez godzinę a przez dobę czekałem na odp. Rom bardzo mi się podobał ale nie ogąc zakończyć połączenia szlag mnie trafiałI jak panowie czy ktoś ma jakiś pomysł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 @wodus9 Spróbuj zrobiłc Full Wipe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Note 3 kolego ma knoxaObeszłeś go ?Bo jak nie to juz wiesz czemu masz takie problemy z telefonem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And Krzym Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 "Darmowe" pobieranie - stąd takie zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi