Roller Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, zauważylem pewien problem nie wiem czy to od systemu, czy od telefonu, ale na zwykłym androidzie nie miałem takiego problemu. Zdjęcia które zrobiłem telefonem nie czyta mi na komputerze ( na telefonie normalnie ), wyskakuje takie coś : Ktoś coś wie? Z góry dzięki Samsung Galaxy Ace 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Próbowałeś innym programem? Może masz format inny ustawiony w telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Albo telefon chroni mu pliki. W jaki sposób łączysz się z telefonem? Debugowanie USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roller Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie używałem żadnych programów i nie ustawiałem od wgrania cyana żadnych formatów( być może brat coś zmienił, bo sie bawi czasem, ale nie jestem pewny ) .Telefon łączę z PC normalnie przez kabel USB, który jest w zestawie z tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Może zadam inaczej pytanie.Czy w telefonie masz włączone debugowanie usb >?Które odpowiada za podłączenie telefonu w trybie masowej pamięci? Jeżeli nie masz włączonego debugowania to zobacz ten wątek: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1055-cyanogenmod-jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-debugowanie-usb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Roller
Witam, zauważylem pewien problem nie wiem czy to od systemu, czy od telefonu, ale na zwykłym androidzie nie miałem takiego problemu. Zdjęcia które zrobiłem telefonem nie czyta mi na komputerze ( na telefonie normalnie ), wyskakuje takie coś :
Ktoś coś wie? Z góry dzięki Samsung Galaxy Ace 2
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi