Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jak niektórzy z was powiedzielił, że CM11 jest ładny, ale nie chcą się wybierać do niego ponieważ jest niestabilnym romem. Ten soft jest oparty na CM10.1.6 z grafiką CM11. Cechy: - W pełni KitKat SystemUI- Kernel MA6 - Nexus 5 bootanimation - Android 4.2.2 - Epic Launcher - Trasparent pasku stanu- Dialer Kitkat - Kitkat Dzwonki - Ikony KitKat - Najnowsza wersja Google Apps- Zegar Kitkat Download:V1 (Outdated): http://www.mediafire.com/download/u8...UI2.0_tass.zipV1.5: https://www.mediafire.com/?9c4t4y21qipvarw V2: http://www.mediafire.com/download/4u..._V2.0_tass.zip Dzienniki zmian: V1 - Pierwsza wersja V1.5 - Dodany Broswer.apk - Dodany MA6 Kernel - Naprawiono lockscreen - I kilka innych Screen: źródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2622069 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyPsk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A czy wszystko dziala?Bo koledze sie podoba tylko pytanie co dziala a co nie.Bo wrzucilem koledze ten rom [CM7.2] New Experience Jelly Bean Special Edition Final2.I strasznie do D... Z gory dzieki za opis jaki potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 V2 zainstaluj. Po testuj i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Hej czy ten rom ma język polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 @Marik Nostalowicz Tak. System posiada polski język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Właśnie zainstalowałem sobie tego roma v2 i jestem bardzo zadowolony. No jakbym miał nowy telefon ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa369 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 a ja mam problem, otóż zrobiłem wipy wybieram potem ten rom i po chwili mam Installation aborted. O co może chodzić ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jaki masz teraz rom i wersję CWM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa369 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 żadną chyba bo teraz przy włączaniu pokazuje się tylkoe Samsung itd i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jeżeli się nie uruchamia to zrób to http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2062-galaxy-mini-s5570-aktualizacja-samsunga-galaxy-mini-s5570-odin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa369 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 też się nie da, bo pomimo włączania downaldin mode i dobrej wersji to mi go nie wykrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Sterowniki zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa369 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 tak, sterowniki USB i mam też samsung kies zainstalowaneprzepraszam za problem, na drugim komputerze się udało, może dlatego że tutaj mam windows8.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Win 8 ma to do siebie, że nie instaluje starych sterowników.Nawet Cię o tym nie informuje. Podobny problem mają xperie, tym bardziej z teamu "Sony Ericsson" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa369 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 a mam pytanie bo próbowałem wgrać tego Kitkata , normalnie wchodze w recovery mode(home+power) robie te wipe(oba) potem wchodze w karte wybieram ten plik zip, niby odnajduje i zaczyna instalacje ale wyskakuje ze installation aborted i potem znowu problem i musze wgrywać 2.3.6 na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jakie recovery masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa369 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 jak to jakie? a muszę rootować androida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Chodzi o wersje CWM, wejdź w nie i sprawdź wersję (u góry jest napisane zawsze). Rootować nie musisz, po prostu instalujesz CWM, potem rom i zazwyczaj ten rom już jest zrootowany. Tutaj masz przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa369 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 a to nie mam takiego, mam klasyczny,rebootapply update grom sdcartwipe data/factory resetwipe cache partitiontest redbend fotal[fs] czyli wpierw tego cwm wgrac? podeśle ktoś link do dobrego dla galaxy mini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie masz pojęcia co robisz...zalecam zrobienie tych procedur + wgranie tego romu co chcesz zainstalować. http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/558-jak-wgra%C4%87-cyanogenmod-samsung-galaxy-mini-s5570/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil J Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wszystko działa bez problemu. Poza 2 rzeczami: mikrofon do rozmów i udostępnianie wi-fi. Przy poprzednim orginalnym 2.3.6 wszystko działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Masakrator Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zainstalowalem tego roma ale niemoge znalezc ustawien miejsca instalacji aplikacji (no wiecie o co chodzi ) Jak chce zainstalowac jakas apke za malo miejsca w pamieci urzadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pewnie chodzi Tobie o ten poradnik http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2541-jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-pami%C4%99%C4%87-wewn%C4%99trzn%C4%85-sdcard-extsd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kauczuk69 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Proszę proszę proszę o reupload romu plzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wszyscy czekają aż autor zaktualizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi