NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 [Galaxy Trend] CyanogenMod 10.1 - Jelly Bean 4.2.2 [Dev] CyanogenMod 10.1 zmodyfikownay przez użytkownika SeannMInstalujesz rom na własne Ryzyko!!' Nie działabluetoothRadio FMBłędy: Rear camera input is rotated in stock camera app (Use a third-party app such as CameraMX)Camera only supports 3 megapixels (CameraMX supports 4 megapixels)Off-mode charging does not workData usage section in settings is non-existent Instalacja:Wymaga się najnowszego Recovery wer. 6.0.4.X Pobierz ROM i Gapss Wrzuć pliki na kartę pamięci Uruchom tryb recovery Wykonaj kopię zapasową Wipe (pełne) Zainstaluj ROM i Gapss RebootPobierz: ROM: http://d-h.st/Qh5Gapss: http://d-h.st/ViDKernel: http://d-h.st/users/jonypx09/?fld_id=27361#files xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiu1984 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja mam problem z netem po apn bo działa przez chwilę a potem się wyłącza. Dodatkowo podczas włączenia telefonu zawsze wyskakuje komunikat że włożono kartę sim i żeby uruchomić ponownie telefon. A tak to cycuś malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Płaneta Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy ten cyanogenmod jest po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 m.in po Polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasak12 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 witam, mam problem z tylnym aparatem, tzn robi zdjecia do góry nogami, nie da sie przestawic. Inne aplikacje typu camera, nic nie pomagaja równiez cameramx. Instalowałem od nowa robilem wipe nic nie pomaga. Co moge z tym zrobic? wiem ze tamat juz stary, ale moze ktos sie zainteresuje, z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 @kubasak12 zainstaluj CameraMXEdit: próbowałeś KK Camera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasak12 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 @kubasak12 zainstaluj CameraMXEdit: próbowałeś KK Camera?Niestety nie działa usuwałem nawet orginalny aparat razem z galeria wgrywa łem kilka innych i na kazdym jest tak samo? jest jakis patent na to? dodam ze aparat w trybie panoramy robi normalnie, ale juz w galerii jest odwrócone. Moze jakaś podmianka w systemie cos da? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 @kubasak12 Daj mi przykładowe źle wykonane zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasak12 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tak robi gdy telefon jest trzymany normalnie tzn. prosto haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 @kubasak12 Nwm co tb doradzić z aparatem, może dasz rady obracać zdj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasak12 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 @kubasak12 Nwm co tb doradzić z aparatem, może dasz rady obracać zdj?Mogę, po prostu jest to uciążliwe. Zwłaszcza jeśli chodzi o snap chata. Bo robiłem ten telefon dla dziewczyny, i chciałem, żeby nie miała problemów. Przeczytałem notkę, że jest jakiś Bug z Tym, ale myślałem, że kamera ms da rady. Dzięki za fatyge :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi