NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 [Galaxy Ace] Clockwork Mod Recovery[6.0.4.6] Dedykowane Recovery dla Galaxy Ace.Potrzebne do romów na bazie KitKat Pobierz :6.0.4.6-cooper_fix.zip Instalacja:Pobierz plik Wrzuć na kartę pamieci Uruchom tryb odzysku (recovery) Wgraj przez opcję install zip... Reboot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zap.marcin Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Czy na tym CWM działają starsze ROMy? Próbowałem dwóch i nie poszły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Potrzebne do romów na bazie KitKat Jest napisane że tylko dla bazy KitKat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Musisz zainstalować starszy.Chociaż to dziwne, bo na LG tego problemu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zap.marcin Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jednak nie koniecznie na bazie KitKat, udało się zainstalować Ice Cream Sandwich 4.0.4 (CyanogenMod 9) final 3 od Maclaw'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A jak chcesz zainstalować K.K - to też nie jest konieczne?A napisane jest, że działa wyłącznie na K.K ?hmm? Jeszcze ktoś ma do dodania własną korelacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLICHO Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Może ktoś mi pomóc z problemem ? Gdyż próbuje włączyć ustawienia serwisowe, CWM Recovery mam wgrane w wersji 5 coś odin ale nie może się uruchomić cały czas stoi na napisie Downloading... i koniec nic się nie dzieje co mam robić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 KLICHO jaki to ma związek z tematem? Wgrywasz recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLICHO Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Recovery mam wgrane ClockWorkMod Recovery v5.0.2.6 Odin a aktualnie system CyanogenMod 10.2 - StableI próobuje wgrać nowe i nowy system czyli vol - przycisk włączenia + ten środkowy przycisk ( nie wiem jak się on nazywa) i nagle coś mignie na ekranie i potem jest czarny ekran z napisem Downloading... i tyle nic nie da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Download to tryb odina. Musisz wejść do recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie możesz wejść w CWM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLICHO Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Tak dokładnie nie mogę wejść na starym LG L3 normalnie wszystko działa na Samsungu nic staje na tym Downloading i koniec nic nie da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Bo źle klikasz klawisze ;]Odwrotny klawisz Volume kliknij... , nie ten sam co w download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLICHO Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Natomiast jak klikam volume ten górny pojawia się napis Samsung ale na górzę w ramce # RAMDUMP Mode(ARM9 mode)# nic więcej się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 OOOOO chłopie to ty wgraj czysty soft... Masz błąd z RAM. Zainstaluj jeszcze terminal emulator (bo root-a masz)su [enter] (przyznaj prawa root-a)reboot recovery [enter]nawet wpisz to 2 razy...jak nie wjedzie w CWM to niestety wgraj czysty soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLICHO Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wielkie dzięki udało się wgrałem już ClockworkMod Recovery[6.0.4.6]Lecz i tak nadal muszę przez Terminal wchodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 WGRAJ Custom ROM i zobacz czy ten błąd z pamięcią ram występuje. Nie jesteś pierwszy... z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLICHO Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jeszcze jak bym miał Custrom ROM. Wgrałem sobie CyanogenMod 11 4.4 K.K - Dev - wersja alpha bez gapps i wszystko wydaje się ok lecz nadal nie mogę normalnie wejść w CMV tylko przez recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Popielak Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jeszcze jak bym miał Custrom ROM. Wgrałem sobie CyanogenMod 11 4.4 K.K - Dev - wersja alpha bez gapps i wszystko wydaje się ok lecz nadal nie mogę normalnie wejść w CMV tylko przez recovery Cześć. U mnie wejście, do CWM zmieniło się na POWER + HOME, po wgraniu wersji 6.046. I wszystko śmiga jak należy. POWER + HOME + VOL UP wchodzi w ARM9 Mode, a POWER DOWN + POWER + HOME w Downloading Mode 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 dzięki za info. sporo osób ma ten problem właśnie z tym ARM9 Mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi