Pawliniak Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Oficjalny nabór na moderatorów!!!!! Administracja CyanogenMod.pl powołuje oficjalny pobór na Moderatorów forum!! Jak widzicie strona się rozwija i musimy zwiększać zasoby kadrowe, aby był porządek w każdym dziale. Dlategoszukamy osób, które chętnie będą współpracować z marką CM.Wiek i płeć nie ma znaczenia, również system zainstalowany w telefonie.... . Poszukujemy Moderatorów działowych, poszczególnych formacji jak HTC, Samsung, LG, Motorola i inne... Jeżeli czujesz się na siłach i chcesz pomóc, to zapraszamy do współpracy. Co daje ranga moderator?Ranga i pozycja na forum Trzymanie porządku i zasad Możliwość edytowania treści użytkowników Dostęp do ukrytych działów forum Poszerzanie swojej wiedzy w tematyce CM i Android Wymagania:ilość wymaganych postów 25 znajomość w tematyce ogólnej Android (root/ recovery)wymagane dodawanie 3 poradników lub tematów z romami/ firmware przestrzeganie regulaminu forumNa okres 21 dni (3 tygodni) zostanie przyznana ranga Test Moderator, która będzie uprawniała do zarządzania tematami na forum. Zasady zgłoszeń Zgłaszać swoją kandydaturę możecie w tym oficjalnym wątku,lub za pośrednictwem PW (Prywatna Wiadomość) do osoby kodrynującej NeoCM. Szczegóły przyznania działów do moderowania poznacie za pośrednictwem PW Nota:Nie bierze się pod uwagę trollowania, czyli nabijania postów. Z poważaniem Administracja CyanogneMod.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 wymagane dodawanie 3 poradników lub tematów z romami czyli jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 3 tematy związane z opisem np root/cwm lub innelub 3 tematów z Custom romem/ stockiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam Wymagania:1.ilość wymaganych postów 25 2.znajomość w tematyce ogólnej Android (root/ recovery)3.wymagane dodawanie 3 poradników lub tematów z romami/ firmware4.przestrzeganie regulaminu forumprawie wszystko spełniam , chociaż nie jestem pewien co do 3, 4 , jestem nowy w tych sprawach jednak myślę.że mógłbym się spisywać w roli moderatora - cały czas się uczę i poznaje nowe rzeczy na temat Cyanogenmoda i androida . Dlatego też piszę to podanie na moderatora (które zapewnie jest źle napisane ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witamy na pokładzie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Z dniem dzisiejszym kończymy rekrutacje na moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi