Gość rakers Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Czy macie tak, że instalując cm z installera nie możecie updatami zarządzać. A dokładnie ich wersjami? Sent from my Nexus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Spróbuj normalnie przez recovery zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 On korzysta z Installera...A pyta się czy możesz wybrać sobie daną wersję CyanogenModa. Ja z tego programu nie korzystam, to mu nie powiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Sprobuje przez recovery. Po installerze nie pyta sie o wersje. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Pawliniak. Po recovery jeszcze raz zainstalowałem. Bez wipe itd. Nie chciało mi się. Mam te funkcje. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi