Gość rakers Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ponieważ słuchawkę mam zamiar zmielic a jest to moje narzędzie pracy interesuje mnie jakie są statystyki działania baterii na wersjach stabilnych cm. Nie może być tak ze oprogramowanie zjada baterię. Jak to jest u Was. Sent from my Nexus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Zjada Ci baterię? Masz pewnie zainstalowaną wersję stable....A CM 11 miałeś na Nexus 4 ? I na co chcesz zmienić? Na N5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Na snapshot 11 albo stable 10.2. Nie chce mi się ciągle aktualizować. Nie wiem czy na n4 jak zjada baterie bardziej niż na stocku. Na N5 nie zmieniam bo nie mam potrzeby. Sent from my Nexus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi