Kontener Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Chciałem zainstalować CyanogenMod'a ale coś się zepsuło. Proszę o szybką odpowiedź. Zainstalowałem recovery root'a. Potem coś porobiłem i teraz odin nie chce go nawet wykryć. NeoTematów nie znaczna się od problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale musisz napisać co porobiłeś.Uwaliłeś pewnie telefon....co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 jak już naprawisz to radzę ci popatrzeć dokładnie z tego poradnika : oraz z tego :nie pobieraj paczki z pod tych linków najlepiej wszystko pobrać z tąd :http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1075-cyanogenmod-11-dla-samsung-galaxy-mini-2-android-44/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kontener Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wszystko na początku szło dobrze. Wgrałem recowery, root'a. Potem zainstalowałem Super User. Zresetował się i teraz włącza się tylko recowery. Potem mój kolega coś porobił i usunął system. Recovery : Team Win v.2.4.4.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 mi się ogólnie łatwiej instalowało przez to drugie recovery , bo przy pierwszym źle działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Na czym w końcu stoimy, bo nie wiem do czego mam się odnieść kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kontener Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Recovery działa, systemu nie ma, a Cyanogenmod nie chce się zainstalować. Próbowałem CM 10 i 11. Jak chcę zainstalować to pisze tak:Updating partition details...Instaling '/emmc/cm-10.1-201312Checking for MD5 file...Skipping MD5 check: no MD5 fileVerifying zip signature...Verifying update package...E:failed to verify whole-file siE:signature verification failedError flashing zip '/emmc/cm-10.Updating partition details... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Będziesz musiał wgrać czysty firmware od Samsunga.. Jest to błąd w recovery i nie odczytuje skryptu podczas wgrywania firmware. Możesz pokombinować z wersją Recovery....(wgrać inne)Ale do 11, potrzebujesz CWM 6.0.4.X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kontener Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tylko jak wgrać czystego firmware'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 używając odina... nie ma tu poradnika dla niego... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kontener Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Przez odina nie da rady. Chyba. Nie wykrywa go przez download mode. Tylko przez mass storage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Musi dać radę.Masz w ogole zainstalowane sterowniki USB od samsunga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kontener Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kiesa mam. To chyba sterowniki też mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kontener
Chciałem zainstalować CyanogenMod'a ale coś się zepsuło. Proszę o szybką odpowiedź.
Zainstalowałem recovery root'a. Potem coś porobiłem i teraz odin nie chce go nawet wykryć.
Neo
Tematów nie znaczna się od problem...
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi