Grzechu Baranski Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mam taki problem, bo nie wiem jak powrócić do domyślnego systemu samsunga. Mam samsung galaxy s3 GT-I9300 CM 10.2.0-i9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Chcesz telefon oddać na serwis ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1048-galaxy-s-iii-instalacja-czystego-firmware/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grzechu Baranski
Mam taki problem, bo nie wiem jak powrócić do domyślnego systemu samsunga. Mam samsung galaxy s3 GT-I9300 CM 10.2.0-i9300
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi