Mateusz Drozd Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam, zauważyłem że pokazał się rom na HOX'a CM11 (android 4.4). Pytanie z mojej strony, czy na ten rom mogę zainstalować gappsy z wersje starszej? Ponieważ nie znalazłem do CM11. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps - nie bardzo chciało ci się szukać.Szukanie by google 5s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Drozd Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nie wiedzialem, ze sa one uniwersalne. Dziekuje wlasnie probowalem zainstalowac CM11 na HOX jednak za kazdym razem wywala mi aborted po kilku sekundach Ktos wie moze co jest przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak.Zainstaluj najnowsze recovery dla swojego modelu.Nowa wersja CM 11 wymaga CWM Recvoery w wersji 6.0.4.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Drozd Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Na oficjalnej stronie recovery ktore zalecasz jest dla wersji AT&T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tu masz np:http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_EditionHTC One X (endeavoru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Drozd Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 wielkie dzieki ;D wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Drozd
Witam, zauważyłem że pokazał się rom na HOX'a CM11 (android 4.4).
Pytanie z mojej strony, czy na ten rom mogę zainstalować gappsy z wersje starszej?
Ponieważ nie znalazłem do CM11.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi