illuminatik Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 WitajcieCzy może ktoś z Was pomoże mi na nowo połączyć tel. z kompem?Po wgraniu cm 11,windows 7 postanowił zrezygnować z wcześniejszej współpracy.czy powinienem przeinstalować sterowniki usb?Czy ktoś z Was wie jak to ugryźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kolego weź z profilu usuń ten wpis skąd jesteś.. okey? Masz włączony tryb debugowania usb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 illuminatik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Kolego weź z profilu usuń ten wpis skąd jesteś.. okey? Masz włączony tryb debugowania usb ? Spoko ziomuś.już usuwam.Tak mam włączony tryb debugowania usb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wiesz, co a przeinstaluj CyanogenMod-a.Telefon powinno wykrywać jako urządzenie przenośne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 illuminatik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wiesz, co a przeinstaluj CyanogenMod-a.Telefon powinno wykrywać jako urządzenie przenośne.. Przeinstalowałem sterowniki.Wykrywa tylko w trybie PTP, dobre i to.Próbowałem już wielu sposobów na MTP.żaden na razie nie pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dziwne, ale kabel masz oryginalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 illuminatik Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ogólnie mam kabel oryginalny,jednak używam od samsunga,bo jestem teraz poza domem,do tej pory wszystko śmigało dobrze,chociaż pamiętam że kilka miesięcy temu miałem podobny problem na stockowym romie.Musiałem ręcznie instalować sterowniki.Sprawdze ten kabel od lg jak tylko wrócę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Aby telefon był poprawnie wykrywany na stocku musi być odznaczone debugowanie i załączone MTP. Jeśli dalej jest nie tak trzeba wywalic sterowniki i pozwolić systemowi na zainstalowanie oryginalnych. Sent from my Nexus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
illuminatik
Witajcie
Czy może ktoś z Was pomoże mi na nowo połączyć tel. z kompem?Po wgraniu cm 11,windows 7 postanowił zrezygnować z wcześniejszej współpracy.czy powinienem przeinstalować sterowniki usb?Czy ktoś z Was wie jak to ugryźć?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi