Tpk-Games Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam niedawno już pisałem jak zainstalować cm a teraz temat podobny jak to usunąć i powrócić do orginału ?Z tego co wiem nie da się go normalnie wywalić tylko trzeba ponownie wgrać stary rom.Proszę o dokładną instrukcje.(Wiem znowu truje, taki jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 musisz wgrać soft używając programu KDZ Updater.Możesz wzorować się na tym poradniku http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/350-instalacja-rom%C3%B3w-na-lg-l9-kdz-updater-fix-win7/Tylko musisz pobrać firmware do swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tpk-Games Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Za żadne skarby telefon nie przyjmuje plików .kdz nie wiesz gdzie moge znaleźć polską wersje brandu z plusa w zip, żeby wgrać i z poziomu CWM to zrobić ?A poza jak usunąć wszytkie aplikacje i inne pierdoły ? (też z CWM) EDIT: Na polskim forum androida już mi pomogli ale dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tpk-Games
Witam niedawno już pisałem jak zainstalować cm a teraz temat podobny jak to usunąć i powrócić do orginału ?
Z tego co wiem nie da się go normalnie wywalić tylko trzeba ponownie wgrać stary rom.
Proszę o dokładną instrukcje.(Wiem znowu truje, taki jestem)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi