moszko10x Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Poszukuję aplikacji takie jak :Samsung AppsSamsung LinkAllshareGROUP PLAYMultiWindowTouchWiz Dla CM 11, ale tak naprawde potrzebuję do nich fameworks , etc , lib i te inne.Wystarczy mi tylko nazwy do jakich Aplikacj są potrzebne fameworks , etc , lib tak żeby działały dobrze bez błędów.Niezależnie do jakichkolwiek modeli telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wątpie, aby aplikacje samsunga działały ci na CM11Z tego względy, iż CM ma swój inny Kernel..Ale sprawdź np ten:Samsung Appshttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1305047TouchWizhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2322753 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 moszko10x Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 właśnie takie coś potrzebowałem co TouchWiz z całym pakietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Działa dobrze?daj znać, wrzucę w innym dziale dla reszty osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 moszko10x Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 TouchWiz działa na CM11Przesyłam wam SAMSUNG APPS działającą na CM 11 z najnowszym Aktualizacjami https://drive.google.com/file/d/0B7TZC9H440LweFhjYTczVWhvVm8/edit?usp=sharingJeszcze potrzebuję pozostałe:Samsung LinkAllshareGROUP PLAYMultiWindow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No porszę, to pyta nie błądzi Przyda się dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 moszko10x Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Czy ktoś znalazł pozostałe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzaku Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 siema prosze o pomoc, zainstalowałem CM 11 Gappsy itp.. doinstalowuje przez recovery samsung apps.. ale nic nie pokazuje ;( ani na SD ani w telefonie w folderze ani zadnej nowej ikonki HELP ! ? please. korzystam z samsung apps /smart view na smart tv samsunga. instalując bezposrednio sama apke smart view nie dziala jak nalezy ( nie pokazuje obrazu tv da sie tylko przełączac kanały) pomocy please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A nie zastanawia cie dlaczego nie działa?CyanogenMod nie jest integralną częścią firmware samsunga.Różni go kod i kernel... Nie będą działy te aplikacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
moszko10x
Poszukuję aplikacji takie jak :
Samsung Apps
Samsung Link
Allshare
GROUP PLAY
MultiWindow
TouchWiz
Dla CM 11, ale tak naprawde potrzebuję do nich fameworks , etc , lib i te inne.
Wystarczy mi tylko nazwy do jakich Aplikacj są potrzebne fameworks , etc , lib tak żeby działały dobrze bez błędów.
Niezależnie do jakichkolwiek modeli telefonów
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi