NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 [samsung Galaxy Core] Jak zROOTować - poradnik W tym temacie możecie w prosty sposób wykonać ROOT-a na tym urządzniu. Oczywiście robicie to na własne ryzyko, nie ponoszę odpowiedzialności za wywołane szkody. ROOTowanie. Pobierz aplikacjęFramaroot-1.8.1.apk Umieść ją na karcie pamięci/ pamieci urzadznia Zainstaluj poprzez File Manager Uruchom Wybierz sposób ROOTa- Superuser lub SuperSU Kolejno wybierz GANDALF Restartujemy urządzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Nieznajomy Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam mam pytanie jak zrótować samsung galaxy core plus? bo tym sposobem nie mogę, po zainstalowaniu aplikacji nawet nie pokazuje mi się opcja zrótowania metodą "gandalf" a jak daję argorn to wyskakuje mi błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Wypróbuj Vroot lub Kingo root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman madej Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 nic nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Spróbuj za pomocą SuperOneClick wzorując się na tej metodzie *************************** Edytowane 29 Października 2014 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Na prawdę? I co ja mam teraz zrobić? Może być tak opisał co robiłeś i czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Sadowski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 mam problem z rootem posiadam core duos i wcześniej tym sposobem normalnie robiłem roota ale ostatnio wgrałem orginalny soft i teraz za nic nie mogę zrobić roota ani tym sposobem ani przez kingo root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wgraj custom recovery przez odina i poszukaj w dziale ogolne, jak szybko zrootowac wszystkie samsungi i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi