NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 [LG 4X HD] Enox rom 4.1.2 JB [stock v20d] Jest to rom od LG, oczywiście z dodatkami typu root i aplikacjami z LG G2System 4.1.2 wersja V20d Wymagany odblokowany bootloader Info:1-ROOTED2-Base KERNEL iodak v083-Build.prob4 QSLIDE5-Optimus G2 LOCK SCREEN6- G2 gallery +cloud7 G2 FILE MANEGER +CLOUD8- G2 MULTi PHOTO9 G2 lifesquid10 OPTIMUS G NotBook11 Unused Applications Function12 ECO MOD13- G2 MUSIC PLAYER and WIDGET14 G2 TASKMANEGER and WIDGET15 G2 FLASHLIGHT WIDGET16 G2 KEYBORD DOWNLOAD:https://docs.google.com/file/d/0B1LDD7sk4EsvYXRsbDZRa1NFWFk/edit?pli=1lub:http://www.mediafire.com/download/1i5w190bwp7o8nm/ENOX-ROM.zip Wymagania:Zalecam instalacje romu na stocku od LG (inaczej może nie działać część funkcji)xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48665359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 lata bez bootloadera odblokowanego czy trzeba mieć bootlocka sciagneitego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 No właśnie nie jestem pewny.... bo ja odblokowałem i potem wgrałem custom rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulkaa Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bo w tym problem że nie dałem rady żadnym sposobem sciągnąc bootlocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Spróbuj wgrać.. najwyżej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bootloader musi być odblokowany, a ROM bardzo szybki. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oeskaito Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 czy działa Backup na nim z v20a chodzi mi o smsy apki i wgl ? to co na stocku jest apka backup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Backup dotyczy aplikacji i gier.Smsów Ci nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz H Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Czy ktoś sprawdzał, czy faktycznie instalacja na niestockowy rom uniemożliwia działanie wszystkich ficzerów ? Jak pomyślę, że najpierw muszę wrócić do stocka a później znów kolejny rom.. zniechęcające.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Niestety. Ale tak jest.Po prostu ziomek, co robi ten rom.. nie jest specjalistą.. i opiera się na stocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMASLAKx Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 NeoCM czy ja mogę wgrać ten soft w swoim przypadku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Tak.Ale musisz odblokować bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi