cikand Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, Szukam jakiegoś keyloggera i programu który zapisuję i przesyła wprowadzane hasła i znaki oraz jakieś apki szpiegującej na htc d500. Szukam apkiek które działają w tle i nie są wykrywalne oraz nie da się ich usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ciekawe hmm... ? http://pl.mspy.com/?gclid=CMHIyMaviLwCFcud3god6RUA_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cikand Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Patrzyłem a nie ma czegoś tańszego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po co ci taki program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David from Gym Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 co cie to interesuje? #sry nie spojrzałem na datę postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kolego.A ty masz jakiś problem czy mi się wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Szukam apkiek które działają w tle i nie są wykrywalne oraz nie da się ich usunąć. w przypadku Androida - nie możliwe żeby była aplikacja niewykrywana i w tle. Jest możliwość nawet niezbyt skomplikowana ale... nie będę wam psuł frajdy ^^, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi