Skocz do zawartości
  • 0

Telefon się nie włącza

Fander

Pytanie

Witam, dzisiaj chciałem zaktualizować Cyana 10.2 do 11 z tego tematu. http://www.ibtimes.co.uk/update-galaxy-ace-gt-s5830-android-4-4-2-kitkat-cyanogenmod-11-rom-how-install-1430916

A więc, pobrałem oba pliki załączone w temacie, CM wgl nie był czytany przez telefon, plik był pusty, yayy. Pobrałem więc z innego źródła tę wersję z rozszerzeniem .zip.  Wcześniej zrrotowałem system z tematu na tym forum, wszystko było okay. Nie wiem co się stało, ale po próbie uruchomienia nie chciał się załączyć Cyan, włączało mi się Menu Główne. Próbowałem więc zainstalować tego CM'a, nie udało się. Wyłączyłem telefon i od tamtej pory leży, nic nie działa. Ani trzymanie Power, samego Home czy też obydwu na raz.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A wiesz dlaczego tyle to kosztuje?

Bo będą wgrywać soft poprzez Box (box flasher, turbo flasher) jest kilka urządzeń. On od podstaw wgrywa składniki, takie jak bootloader, fastboot i soft.

A ty masz uszkodzoną strukturę bootloadera, gdzie on nie pozwala do końca wgrać czysty soft.

Szukałem już firmware, który będzie wstanie wgrać wszystko od podstaw dla Galaxy Ace- ale nie znalazłem.

Ja taki problem miałem z Ace 2, padł mi przy wgrywaniu firmware (Odin)

Ruski soft z modyfikowanym plikiem PIT pomógł wgrać od nowa bootloader - i to przywróciło go do życia...

A wracając do furbo flashera, to nie jesteś sam tego wgrać, takie urządzenie kosztuje od 600 PLN w wzwyż.... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności