NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 [Galaxy S II] CyanogenMod 11.0 Nightly - oficjalny Nieoficjalne buldy, robione przez wspólników CyanogenMod...dla osób, które mają Galaxy S IIWarto zainstalować, codziennie jest aktualizowany.. Wymagane:CWM Recvoery (najnowsze)http://milaq.exnet.me/downloads/i9100/misc/recovery-clockwork-swipe-6.0.4.6-i9100.zipPobierz:ROM:http://milaq.exnet.me/downloads/i9100/cm-11.0/ Oficjalne nightly:http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100 Gapss:http://milaq.exnet.me/downloads/gapps/gapps-kk-20131208.zip Instrukcja:Pobierz ROM i Gapss Umieść je na karcie pamięci Upewnij, się iż masz najnowsze CWM Recvoery 6.0.4.6 Przejdź w tryb recvoery Zrób: Wipe partition data Wipe cache Advanced/wipe davlik cache Wgraj ROM Kolejno GPASS Reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzikx Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja sie zapytam jak go aktualizować? Poniważ nie mam tej opcji tak jak we wcześniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pod tym linkiem masz wszelkie wersje : http://milaq.exnet.me/downloads/i9100/cm-11.0/ To nieoficjalne wersje i nie są umieszczane na portalach i serwerach CyanogenModa.Pobieranie ręczne zostaje i instalacja przez CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzikx Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mistrzu mi chodzi o to że np. we wcześniejszych wersjach było w informacji o telefonie aktualizacja a teraz tego nie mam. I jeszcze jedno. Jak pobiore teraz nową aktualizacje i wgram przez CWM to czy gapps musze od nowa instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie masz opcji Aktualizuj wszystkie codzienne wersje? Ustawienia/Informacje o telefonie/ Aktualizacje CyanogenMod? Nie musisz instalować Gapssów, bo poprawki w romach tego nie dotyczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzikx Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No właśnie nie mam tej opcji Aktualizuj. I nie wiem dlaczego. Zawsze jak wgrywałem nową wersje, czy aktualizowałem to od razu sprawdzałem a teraz taki psikus-nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ciekawe.Wgraj nowszą ręcznie i zobacz.Jak nie zniknie, to wykonaj w CWM RecvoeryAdvanced/ wipe davlik-cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzikx Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Za chwile to zrobię i napiszę czy wyszło Zrobiłem tak jak napisałeś, czyli nowy system i nadal nie ma opcji Aktualizacje nawet po wipe-davlik cacheW Ustawienia/Informacje o telefonie mam kolejno : Informacje o telefonie (numer telefonu, sygnał itd.)Statystyki CyanogenModZobacz liste zmianInformacje prawneNumer modelu...Nigdzie nie ma Aktualizuj Edytowane 27 Stycznia 2014 przez NeoCM poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No to nie wiadomo czemu to zniknęło... Więcej ci nie pomogę, bo nie mam jak Od dziś CyanogenMod daje oficjalne wsparcie dla Galaxy S II Link zostaje dodany do 1-go postu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witaj, do zainstalowania cm 10.2 użyłem installera wiec kiedy można oczekiwać aktualizacji z poziomu telefonu do 11?i jeszcze jedno, czy jeżeli instalowałem przez installer to teraz moge bez problemu wgrać ręcznie 11? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Powinna się ukazać aktualizacja w instalerze...Jeżeli masz CWM, to możesz wgrać ręcznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A gappsy musze wgrywać rzecz jasna przy wgrywaniu 11 poprzez cwm tak? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Tak.Jeżeli wgrywasz przez CWMOczywiście dedykowane pod CM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ok a cwm najnowsza wersje musze wgrać poprzez recovery tak? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Tak.Wystarczy już 6.0.4.4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Czyli jeżeli mam 6.0.4.5 to nie musze aktualizować? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Nieee.Spokojnie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user1515 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Mam pytanie, obecnie mam recovery 5.8.1.5 czy aby wgrać najnowsze 6.0.4.6 muszę zmieniać też kernel, czy wystarczy wgrać nowe recovery i będzie wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 @up wystarczy wgrać najnowsze cwm przez recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudziu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Zainstaluj cyandelta ja mam ten program i prawie codziennie dociaga update'y. Pytanie jest jakaś szansa że kiedy wersja nightly stanie sie stable ? Bo klika rzeczy mnie irytuje nie można wylaczyć GPS, drobne problemy z Wi-Fi i nie działa mi widget togle airmode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 @siudziu jeszcze sobie poczekamy na stabilną wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudziu Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Czy jest szansa na cm11 zainstalować stara wersje aparatu tą z wersji stocokowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Musiała by być z Kit Kata.Inaczej może ci nie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi