Volvo666 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam,Dzis wgralem moda wersje 10.2 cooper I nie odczytuje mi on karty pamieci. Wie ktos moze co poradzic? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A jakiej firmy masz tą kartę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Volvo666 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Karta jest firmy Kingston. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 No to zalecam kupić inną. Te karty nie lubią androida i vice versa.Mi też nagle przestała działać w L9 Możesz ją formatować, a telefon i tak jej nie zmontuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Volvo666 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kurde ale Lipa bo mialem name karcie wszystko. Jest jakas mozliwosc wycofania tego 4.3 do wersji wczesniejszej? :/ I jaka firma jest polecana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tzn zawartość karty odczytasz na Komputerze, lub na innym urządzeniu (telefon) Nie wiadomo, czemu ten Kingston nie współpracuje z Android-em. Ja polecam ScanDisk, mam taką w 4X HD i działa bez zarzutu. Możesz próbować wgrać inne firmware, ale to raczej nic nie da..Sam kombinowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Volvo666 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 No dobra dzieki za odpowiedz I pomoc to zbieram size do sklepu po karate xD pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Gorzej jak problem nie zniknie hehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Volvo666
Witam,
Dzis wgralem moda wersje 10.2 cooper I nie odczytuje mi on karty pamieci. Wie ktos moze co poradzic? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi