NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 [Galaxy Tab] CWM Recovery wgrywanie Tu macie możliwość wgranie CWM Recovery na Galaxy Tab Instrukcja: Dla użytkowników z systemem Gingerbread Robisz to na własne ryzyko!Pobierz plikSkin1980-P1010-NEW-CF-ROOT-GB.tar Włącz tryb debugowaniu na tablecie Wyłącz go Uruchom tryb download Wyłącz Włączając przytrzymaj Home, Power i Volume - Odpal program ODIN Umieść plik tar w oknie PDA, odznacz opcję re-partition Podłącz telefon Jeżeli Odin wskaże urządzenie to wciśnij START Po odłączeniu sprawdź czy działa CWM Recvery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuken42 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam neoCM po podłączeniu taba odin go nie widzi komunikat nie rozpoznano urządzenia usb ,jakieś sugestie proszę o podpowiedź.Dzięki pozdraawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zainstaluj sterowniki USB Włącz tryb debugowania usb w ustawieniach/ opcje programistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Potwierdzam, zainstalować sterowniki na Windowsie, włączyć debugowanie USB w tablecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkap Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 witam, mam na p1000 wgrany kmicicROM oraz RedPill v. 5.0. coś tam. 1. czy potrzebuje nowszy CWM zeby wgrac CM11?2. w tym kmicicROM nie moge znalezc w ustawieniach opcji dla programisty (nie moge wlaczyc trybu debbugowania). czy alternatywna metoda jest uaktywnienie jakiejs opcji o nazwie debug on w RedPill > advanced? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Potrzebujesz nowszego recovery. Musi być opcja debugowania USB kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkap Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 znalazłem. ustawienia > aplikacje. a ten podany tu na stronie CWM to która wersja?moge ten CWM w podany tutaj sposób wgrać do mojego taba?wersja android 2.3.6wersja jadra 2.6.35.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 A do czego potrzbujesza recovery ? DO romów na bazie kit kat? Czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkap Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Chcialem wgrać najnowszy CM11. W sumie mi się udało. Znalazłem i włączyłem opcję debugowania USB, uruchomiłem tryb recovery ten który miałem, czyli RedPill CWM-based 5.0.?.?, i zrobiłem install z external sd (nawet nie internal) versji cm-11-20150111-NIGHTLY-p1.zip Dość szybko tablet się sam zbootował w tryb recovery, z tym że teraz niejako automatycznie mam zamiast tego RedPill to CWM-based v.6.0.5.1.Tak chyba miało być.Teraz jeszcze raz zrobiłem install z external sd i CM11 pięknie się zainstalował. [...dwa dni później]Po ponownym postawieniu stocka GB 2.3.3 z powodu jakiegoś buga z ładowaniem baterii mam problem z wgraniem tego CWMOto rezultat odin:<ID:0/006> Added!!<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..<ID:0/006> File analysis..<ID:0/006> SetupConnection..<ID:0/006> Initialzation..<ID:0/006> Get PIT for mapping..<ID:0/006> Firmware update start..<ID:0/006> normalboot.img<ID:0/006> <ID:0/006> Complete(Write) operation failed.<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Spróbuj z innymi wersjami ODIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi