NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 [Galaxy Ace] [AOSPA 4.2.2 JDQ39] PARANOIDANDROID 3,56 Download:http://www.mediafire.com/download/lwjx1trca18y10r/pa_cooper-3.65-06JUL2013-202050.zip Instalacja:Pobierz rom Umieść go na karcie pamięci Wejdź w tryb recvoery Wipe cache/ data Instaluj rom Rebootxda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211996 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvo666 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Link wygasl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Podmieniono 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvo666 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wszystko smiga elegancko tylko to kolko niebieskie z boku strasznie wkur**a mozna je jakos usunac? Szukalem wszedzie i nie idzie tego znalesc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 CHodzi ci o te, które informuje o sms, połączeniu itp "Holo" czy jakoś tak?Wiesz co? Ja na to najechałem palcem przytrzymałem i pojawił się krzyżyk. Przesunąłem i znikł.Pro po w ustawieniach masz też taką opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvo666 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dobra dzieki i sry za zawracanie glowy Ps Problem karty pamieci rozwiazany wystarczyl paranoidandroid i smiga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastman1491 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam, próbowalem to zainstalować niestety z niepowodzeniem recovery to 6.0.4.6. Dobre mam recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Powinno być dobrze, ale spróbuj z niższą wersją CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk5675 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jestem w tym nowy i chciałem zapytać czy potrzebuję do przeprowadzenia instalacji czegoś więcej niż root i cwm recovery 5.0.2.6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jest na forum. Jak sam wiesz, root, cwm -> idz do działu i zaczerpnij informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nic więcej nie będzie potrzebne. Pobierasz, instalujesz i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbmcc Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Fajny ROM, tylko jak dodać do niego wygląd motywu np. Samsung S3? Do wyboru jest tylko jeden motyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jsk rom jest oparty na cyanogenmodzie to powinien mieć theme engine, jak ma to w sklepie play poszukaj jakiś motywów dla cm12.2, dla niższych w teori powinny działać, ale tylko minimum do cm9, cm7 jest totalnie niekompatybilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Pobieram motywy do CM 10, 11, 12 i żadne nie działają, są jakieś motywy do tego romu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @Download98 musisz dodatkowo szukać pod Twoją rozdzielczość, pamiętam miałem tak samo na swifcie, szukaj themów dla od cm9 do cm10.1 z dopiskiem LDPI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jednak nic nie mogę znaleźć, jeśli znajdę już jakiś, który wydaje się być odpowiedni, to wyskakuje "Theme error". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @Download98 a to? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Działa, wielkie dzięki. A jak mogę znaleźć takie motywy, jakieś konkrety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 @Download98 wpisz w google play CMX ldpi theme, gdzie X-to wersja cm'a jaką masz, dla przykładu jak masz cm10.1 to wyszukujesz w GP ''cm10.1 ldpi theme'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi