NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Możecie pobrać najnowsze recovery dedykowane dla LG Optimus 4X HD Przyda się wam do instalacji najnowszego firmware CyanogenMod Instalacja dla osób, które mają już inne recvoery: Pobierz ZIPCWM_Touch_6.0.4.4.zip Wrzuć na kartę pamięci Włącz tryb recvory np. przez Terminal Emulator su reboot recvoery Zainstaluj Reboot RecvoeryInstalacja dla osób świeżo po ROOcie Pobierz plikCWM_T_6.0.4.4.img Zmień nazwę na recvoery.img Wgraj go używając fastboot fastboot flash recovery recovery.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mam pytanie co znaczy dla osób świeżo po roocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz wgrać te CWM używając komend w trybie fastboot.Ale do tego musisz mieć chyba odblokowany bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja wgrywałem CMW używając aplikacji Manager Room, ale niestety nie mogę wejść w tryb recovery, bo wyskakuje mi jakiś błąd sygnatury. Nie wiem czy to czasem nie jest spowodowane tym, że nie mam odblokowanego bootloadera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinatek Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Poradnik moim zdaniem srednio przydatny, bo ROM Manager oferuje sam z siebie opcje zmiany wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jak Ci rom manager uwali system, lub zablokuje CWM to będziesz jeszcze chwalił A wiem co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi