NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 [LG Optimus 4X HD] CWM Recovery Advanced Edition PhilZ Touch Wersja CWM 6.0.4.3 Przedstawiam wam inne Custom Recvoery.Jak sama nazwa wskazuje, zaawansowana edycja. Faktycznie tak jest, znajdziecie w nim różne ustawienia związane z samym CWM. Możecie zmieniać wygląd, modyfikować wielkość czcionek itp Screen ze starszej wersji: Instalacja:Pobierz CWM Wrzuć na kartę pamięci Zainstaluj poprzez Recvoery. Pobierz :http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/p880/philz_touch_6.08.9-p880.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Mam problem z tym recovery. Mianowicie po instalacji obojetnie jakiego romu w owym recovery, recovery automatycznie sie wylacza ( telefon tez). Czego to moze byc wina? Co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie wiem czemu masz takie problemy z tym telefonem.Mi te recovery działało bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie wiem co sie dzieje :/Bede kupowac Nexus'a 5. Zrezygnowalem z G2. Juz mnie wkurza ten telefon Jak zainstalowac CWM Recovery, ale nie touch. Byla to chyba wersja 6.0.4.5Dobra zainstalowalem CWM 6.0.4.5 i wszystko dziala jak nalezy. Juz nie bede zmieniac Recovery ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi