NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 [Galaxy S 4mini] [GT-I9195]CyanogenMod 11 Nightlies/Stable - Oficjalny W tym wątku możesz pobrać romy na bazie CyanogenMod 11 Wymagany:ROOTWgrany CWM Recvoery wersji 6.0.X.X - najnowszy najlepiej Instalacja Pobierz rom na bazie CyanogenMod Pobierz Gapss Przenieś je na kartę pamięci Wejdź w tryb Recvoery Zrób kopię zapasową danych - wymagane !!!!!! Zrób pełne wipe: data/system/ partiton advanced/ davlik-cache Zainstaluj ROM Zainstaluj Gapss Reboot Download: Romy cyanogenModhttp://download.cyanogenmod.org/?device=serranoltexx&type=nightlygapss http://d-h.st/EIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid666 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dzieki za instrukcje, 11 dziala rewelacyjnie na mini, zajetosc ramu w porownaniu do stockowego romu to około 200 mb Tylko szkoda ze nie mozna przenosic aplikacji na karte sd z ntfsem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 A możesz wrzucić jakieś screeny tego CM na tym urządzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon97 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie polecam tego, brak wpisywania ciągłego i duży brak programów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No tak, bo nie ma wyrzutni rakiet z Rosji to już banał.Po prostu nie wiesz czym jest system CyanogenMod - takie na 3/4 komentarze są zbędne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario BoSS Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 hej mam problem, po wgraniu moda nie mam dzwieku, internetu...modemu mi nie wyswietla, wgrywałem juz modem/radio i nic dalej nie wykrywaS4 Mini LTE GT-I9195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie rozumiem.TO rom a nie mod.Widocznie masz zły kernel... dlatego funkcje nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ma ktoś wersje dla wersji 3G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 tu masz do pobrania :https://download.cyanogenmod.org/?device=serrano3gxx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi