Radek Krupa Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 4X HD Witam u mnie po instalacji cm11 wolnej pamięci został 2gb i nawet robiłem Wipe data/factory reset i wipe cache partition nic nie dało .Nadal mam 2GB przy pamięci wewnętrznej 16GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 @Radek Krupa LG dzieli pamiec dla partycji /data oraz /sdcardSformatuj pamiec wewnetrzna via cwm/twrp@john0Hmmm aparat już działa, co do mms'ow nie uzywam ich, wiem tylko że odbieranie mmsow dziala, Jak mms'y nie bd dzialac wgraj apke Textra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john0 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam i dziekuje za odpowiedz.Prosze jeszcze powiedziec czy gps dziala poprawnie-chodzi o fix.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wiesz co? Nie pamiętam bym używał na cm11stce ale raczej działa, pobierz apke np endomondo i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi