dasiek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Obecnie z niego korzystam. Jest szybki i czysty. Wymagania : Odblokowany bootloader, recovery , baseband v20 Instalacja1) Zip wrzuć na sd2) Odpal telefon w trybie recovery3) Wipe data/factory reset4) Wipe cache5) Zainstaluj zip'a (intall from sdcard/external sd w zależności gdzie wrzuciłeś rom)6) Zainstaluj gaps'y7) Reboot. W romie po dniu użytkownia zauważyłem dwa problemy. Po zablokowaniu telefonu można ekran "obudzić" klawiszem blokowania oraz głośność jest ustawiona "za głośno" co powoduje "trzeszczenie głośnika i słuchawek". Pracuje nad tym :3 Download :ROM : http://www.mediafire.com/download/0iqw969s5ahjc9c/aosp_e610-ota.ron-beta2.zipGapss (plik Gapps-KK-4.4.0-Signed.zip) : https://drive.google.com/folderview?id=0B-W0zjAtOcMtX1ZobnBTN2RkblE Oryginalny temat : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2564610 Nie biore odpowiedzialności za ew uszkodzenia telefonu. mi działa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Może ktoś potwierdzić ze jemu tez działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Działa zainstaluj to się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterg99 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 ja zainstalowałem na swoim L5 i na razie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 @Piterg99 jakieś screeny podeślesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie mogę zainstalować. Pisze, że nie może otworzyć pliku. Android uwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 @gredier wgraj stocka via kdz badz LG Flashtool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Teraz ok jest wszystko lecz... Nie działa mi dotyk. Da się to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 @gredier tzn? opisz dokładnie problem, sprawdz czy Ci mechanicznie sie nie uszkodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi