MrVertrix Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Otóż zainstalowałem CyanogenMod 11 i po zainstalowaniu telefon nie chce sie włączyć ; pojawia się logo , nazwa telefonu i tak w kółko. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 zrób screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie widzę aby telefon był podłączony pod USBAni w Polu PDA nie widzę pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 W pda nie ma pliku .. nie da się go tam wrzucić, ponieważ wyskakuje taki błąd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/599-clockworkmod-6045/?p=3121 Poprawiłem coś w temacie..Nie wiem dlaczego, ale dziwny był ODINTeraz zobacz ten w w/w linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 mianowicie teraz nic nie wyskakuje tylko w raporcie jest napisane, że plik jest chyba zepsuty : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Spróbuj starszej wersji ODINOdin_v3.04.rarOdin_v1.85.rar Wersja ODIN jest nieodpowiednia.. sprawdź te.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 to samo *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tu nie ma znaczenia czy wgrasz TWRP czy CWM, ważne abyś potem wgrał najnowsze CWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 wiem , tylko nie wiem o co chodzi .. pamiętam że jak za pierwszym razem dodałem plik to wgrało dobrze , a teraz ten plik nie chce "wejść" do PDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 antywirus ci nie przeszkadza?uruchom ponownie komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 zainstalowałem teamwin recovery to jak przez to zainstalować cwm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pobierasz CWM w postaci .zip Wrzucasz na kartę pamięci.Uruchomiasz CWM Klawiszami (Vol+, Home i Power)Install zip from sdcardChoose zip sdcard Wyszukujesz CWM....zip (klikasz na to)Wybierasz Install / Yes Reboot lub rebot recvoery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 nie chciało sie zainstalować , gdyż pobrałem dużo tych plików i one tak jakby się źle pobierały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No to jest możliwe...Tylko u mnie też pojawił się w/w błąd Problem rozumiem, że jest rozwiązany.. i przejdź do instalacji CWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 już z wielką chęcią zabieram się do instalacji . Dam znać za ok. godzinę czy sie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrVertrix
Otóż zainstalowałem CyanogenMod 11 i po zainstalowaniu telefon nie chce sie włączyć ; pojawia się logo , nazwa telefonu i tak w kółko. Proszę o pomoc
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi