SPcraft Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam, mam taki problem chciałbym zainstalowacSamsung apps na swoim telefonie (GT-S6500D) z cm 10.1. ale nie moge.Chciałbym uzyskac pomoc czy da sie go zainstalowac.Jezeli jest to mozliwe prosiłbym o instrukcje krok, po kroku jak do zrobic.Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Co Cię dokładnie interesuje? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 A do czego ci gapps samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPcraft Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dokładnie interesuje mnie Apka wypuszczona przezSamsunga.Mam problem bo mozna ja sciagnac tylko przezSamsung apps.Znalazlem na chomikuj.pl ta apke Ale zeby ja zainstalowacMusi byc samsung apps co mnie zdziwilo.Znalazlem na chomiku jeszcze samsung apps do pobraniaAle nie moge zainstalolowac, takie cos to jest:Normalnie instaluje a pod koniec instalacji pisze:"Aplikacja nie zostala zainstalowana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 W jakim celu chcesz zainstalować tą aplikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 nazwa aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPcraft Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czy samsung apps podobnie sie instaluje jakSklep play przez recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wszystkie aplikacje dostępne w samsung apps powinny być w sklep play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPcraft Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Aplikacja nazywala sie smart view Ale jak zainstalowac samsung apps ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czy to jest to? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.smartview.tz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPcraft Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Twoje urzadzenie nie jest zgodne z ta wersja Tak mi pisze Nw czy to nie jest apka od glaxy S 2 i w zwyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bo to jest custom rom.CyanogenMod ma swój kernel- a nie bazuje na firmware Samsunga. Dlatego nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SPcraft
Witam, mam taki problem chciałbym zainstalowac
Samsung apps na swoim telefonie (GT-S6500D) z cm 10.1.
ale nie moge.
Chciałbym uzyskac pomoc czy da sie go zainstalowac.
Jezeli jest to mozliwe prosiłbym o instrukcje krok, po kroku jak do zrobic.
Z gory dzieki.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi