NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam. W tym temacie możecie wyrażać swoją opinię o urządzeniu, o jego działaniu, sprawności, a nawet o funkcjach... Zapraszam do dyskusji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Słyszałem że bateria niewiarygodnie długo trzyma ok. 4 dni. Czy to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kuzyn go ma i aparat ma ciekawe funkcje w aparacie.Pro po grafika jest o niebo lepsza od poprzedniego brata jakim jest L5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Telefon sprawuje się świetnie. Bateria przy normalnym użytkowaniu potrafi trzymać do 3/4 dni. Wyświetlacz ładny, jak i sam system działa dobrze. Ja ze swojego egzemplarza jestem zadowolony. Nie bawię się w modyfikowanie systemu w telefonie. Czekam na aktualizacje do 4.4 która rzekomo ma wyjść w tym roku w listopadzie/grudniu o ile jest to prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 mi bateria trzymie 8 dni a KK już jest dla tego modelu oficjalnie, przed wczoraj wydana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi