KOMAR77 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Witam mam huaweia p8 lite mogę przejść do fastboot&rescue mode ale nie przyjmuje nowego romu w żaden sposób nie mogę do niego w grać proszę o pomoc w graniu system się wysypał i jest error 1 i error 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Pierwsze co mi się rzuca w oczy to informacja PHONE LOCKED jak chcesz cokolwiek wgrywać mając zablokowany bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KOMAR77
Witam mam huaweia p8 lite mogę przejść do fastboot&rescue mode ale nie przyjmuje nowego romu w żaden sposób nie mogę do niego w grać proszę o pomoc w graniu system się wysypał i jest error 1 i error 10
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi