Pawliniak Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 VEGA custom rom dla Lenovo A850 Główne cechy:1) AOSP 4.2.22) Deodeks3) busybox4) głównej5) Xposed instalatora6) Gravitybox7) OgBattery; 8) Odtwarzacz Sony Walkman9) Możesz zmienić theme systemu i wszelkiego rodzaju rzeczy Screeny: Download:https://docs.google.com/file/d/0BxmbNK1X5Q1WNzlVRnRaN3AxMk0/edit źródło: http://lenovo-forums.ru/topic/3988-custom-rom-vega-rom/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ostatnie podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wpie zrób o wgraj jeszcze raz soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wpie zrób o wgraj jeszcze raz soft. robie i wiesza sie na logo;/ szkodazrobilem jeszcze raz i nic:opis :installing"--/vega....finding update package...opening update package...installing update ...rormatting partitions...partition formating is compled...brush writting system is..bootimg the kernel completed.. instal from sd card completed potem go back biore i reboot system nowi zwiechana logo znowu....dobra juz nie wiem inne instaluje i odpala telefon.\ale moze glupie pytanie zainstalowalem przez program a potem nowy karty sdMIUI_V5_A850_11.29_ydss.cn_02.12.13 czy logo nie powinno sie zmienic?? bo jak zainstaluje chinskie z programu to zmienia a jak z karty to nie zmienia nic i jak wezme od linerty to chodzi ladnie, a jak chinskie wgram to na starcie wyskakuje zatrzymano aplikacje i np jak wejde aktualizacja telefonu tez blokuje i tutorial tez wywala a na linerty jak wchodze to nie wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Widocznie jak flashujesz nie robi wipe, tylko aktualizuje soft. Jezeli wygrywasz starszą wersję na nowszą to wywala błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Widocznie jak flashujesz nie robi wipe, tylko aktualizuje soft. Jezeli wygrywasz starszą wersję na nowszą to wywala błędy robilem backup mtk droid co jest grane??\MtkDroidTools v2.4.7\backups\Lenovo-A850_130922_backup_131231-101647\ --- In phone files will remain in the folder: /mnt/sdcard/clockworkmod/backup/131231-101647/ --- We keep blocks: - preloader_and_dsp - MBR - EBR1 - nodl_pro_info - nvram.bin - userdata_nvram_only.ext4.tar - nodl_protect_f.ext4.tar - nodl_protect_s.ext4.tar - nodl_seccfg - uboot.bin - boot.img - recovery.img - nodl_secro.bin - nodl_misc - logo.bin - EBR2 - nodl_expdb - nodl_preload.ext4.tar - system.ext4.img - system.ext4.tar - cache.ext4.img - cache.ext4.tar - data.ext4.img - ERROR : /mnt/sdcard/clockworkmod/backup/131231-101647/files/data.ext4.img: write error: No space left on device --- We keep folders contents copying on PC - /data/nvram - /system --- task end with ERROR --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 zastanawiam się czy czasem nie przeszkadza ci ten /mnt/ - bo to może pochodzić z CyanogenModa A te lenowo mają zablokowany booltoader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) ktoś juz próbował wrzucić ma telefon?? Edytowane 5 Lutego 2014 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl27061995 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Miałem przez kilka dni główne bugi to: karta pamięci jako zewnętrzne źródło, problem z aparatem i aero. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 a to dziwne mi działało mialem tylko problem z odbieraniem/wysyłaniem mmsjaki teraz masz rom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, kol. andrewx85 czy poradziłeś sobie z błędem w MTK Droid Tools "data.ext4.img - ERROR : /mnt/sdcard/clockworkmod/backup/140227-192431/files/data.ext4.img: write error: No space left on device"? Przy ty backupie brakuje dwóch plikow usrdata, i preloader.aha MTK Droid versja 2.4.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 skawin: w jednym temacie piszemy o problemach nie dublujemy ich ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzodzo6100 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ten rom działa dobrze, próbowałem ale pl języka nie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Możesz launchera wgrać będzie wtedy miał Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Lub spróbuj tym programem spolszczyć https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hevimental Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 działa wam w tym robie czujnik zbliżeniowy podczas połączenia, bo u mnie nie wyłącza się ekran po przyłożeniu telefonu do ucha, gdyby nie ten bug to rom byłby prawie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Już go nie używam, ale działał, a spróbuj tak podnieść i opuścić tak 20-30 cmWysłane z mojego Lenovo A850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hevimental Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 robiłem wszystkie magiczne sztuczki i nie wygaszał, może w tej nowszej wersji jest kicha, z tego co czytam to wcześniej nie było opcji instalacji na karcie sd, w tej wersji już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Chodzi ci o instalacje ze sklepu na kartę Wysłane z mojego Lenovo A850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hevimental Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 tak, appsy instalują się na karte pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 :-)Rom od linerty też się instaluje na wew/zewWysłane z mojego Lenovo A850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi