Pawliniak Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Prezentuje CyanogenMod 9.0 oparty o android 4.0.4 dla naszych telefonów!ROM autorstwa arco68Opis:Wersja językowa - multiNie działa:Aparat(częściowo dział)Tethering przez USBRadio FM(działa z zewnętrzną aplikacją)Wersja aktualna 17.09.2012:Download:RecoveryROMGAPPSOpis instalacji:1. Wgraj recovery przez odina jako "one package"2. Wrzuć pobrany rom bez rozpakowywania na kartę pamięci3. Uruchom telefon w trybie recovery i wykonaj kolejno:A) Format Partition Wipe Cache partitionC) Advance > Wipe dalvik cacheD) Install zip from sdcard.4. Zainstaluj paczkę pre-instalowanych appek od googla - GAPPS (opcjonalne)5. Zainstaluj bugfixy przez recovery - poprawia część błędówZdjęcia:Link do oryginalnego wątku skąd wziąłem linki, i opis: [Development] CyanogenMod porting - xda-developers oraz http://forum.android...o68-rc0-161389/UWAGA!!! Jest to wersja testowa i ani ja ani autor nie ponosimy odpowiedzialności za ewentualne szkody! Mogłem coś pomieszać więc radze zapoznać się ze źródłem! Zalecane tylko dla zaawansowanych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Forum zabezpieczone - nikt go chyba nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wyloguj się i zobacz ze jest widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarone Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 witamCzy jest już jakiś działający w pełni rom na tego fona.bo po aktualizacji na 2.3.6 tak się wiesza że mam dość ale potrzebuje aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 7.2.0 z tego co sie orietuje - w pelni uzywalny.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatrik Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Po zainstalowaniu. Gdy włączam telefon po wyświetleniu loga cyanogena leci animacja i nic się nie dzieje. Może ktoś wie jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie za pierwszym razem się uruchomi :PWyjmij baterie i uruchom ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatrik Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zrobiłem wszystko do punktu 3 włączyłem telefon i cały czas ta animacja wyciągnięcie baterii nie pomogłoRobię to na samsungu galaxy s plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zrob wipe(full), zainstaluj rom na nowo i znow wipe.Powinno ruszyc. Zauwazylem za w pierwszej wersji samsunga (nie wazne jaki model konkretnie) zawsze po raz pierwszy nalezy flashowac 2 razy. Inaczej bedzie tzw. Bootloop - czyli system zapetla sie na starcie.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Tu ponoc dziala wiecej rzeczy:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi