Gość wrcoso Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Pieszczcie co znajdziecie.Wydanie 26-12 działa dla mnie zadowalająco. Nie jest przetłumaczony do końca, brakuje kilku funkcjonalności z poprzednich wydań Cyana, ale u mnie w codziennym użytkowaniu wszystko działa bardzo stabilnie z włączonym ART runtime i kernelem Boeffla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Meisel Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Znalazłeś coś jeszcze?Powiem szczerze ze po walce z telefonem i pomocy jednego forumowicza zainstalowałem 11 ale wróciłem do 10.2 z racji tych bugów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrcoso Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kurcze. Ludzie piszą, że co rusz im się coś psuje a u mnie działa wszystko jak należy w dodatku z włączonym uruchamianiem art . aparat nie crashuje mi juz od prawie msca. Dialer od początku używam inny (ex). Nie ma kilu rzeczy takich np. regulowanie jasnością poprzez przesuwanie palcem po belce statusu. Z nightly 01-01-2014 nie działa boeffla.. Wówczas Różne Aplikacje crashuja znienacka. Bez custom kernela wszystko działa. Może cosik źle wgrywałeś? Mógłbyś odtworzyć plan wydarzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi