Przemo Krzysiu Szecówka Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam, posiadam huaweia ascend g620s l01 i tutaj jest problem, telefon się wyłączył, potem zawisnąl na logo huawei'a. Próbowałem wgrywać chyba każdy rom jako plik update.app na karcie sd, prosił bym o jakąś podpowiedz, chodź wiem że tak nie tematycznie na tym forum. Może być to wina kardy sd? (2GB) SAMSUNG , 2GB KINGSTONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Bardziej obstawiam na źle wrzucony zip, albo wgl - błędy zip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemo Krzysiu Szecówka
Witam, posiadam huaweia ascend g620s l01 i tutaj jest problem, telefon się wyłączył, potem zawisnąl na logo huawei'a.
Próbowałem wgrywać chyba każdy rom jako plik update.app na karcie sd, prosił bym o jakąś podpowiedz, chodź wiem że tak nie tematycznie na tym forum.
Może być to wina kardy sd? (2GB) SAMSUNG , 2GB KINGSTONE
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi