Krzysztof Meisel Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam, Mam problem z aparatem. Często wywala mi błąd i wyskakuje komunikat ze nie można nawiązać połączenia z aparatem. czy wiecie w czym tkwi problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 No to są wersje testowe i dlatego występują takie "anomalia"Musisz aktualizować softy od CM... problem zniknie (jak go poprawią) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Może tak napiszesz co masz za telefon ?Bo może to fotograficzny aparat...Nie obraziłbym się gdyby była informacja o zainstalowanym romie... o ile jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Meisel Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Może tak napiszesz co masz za telefon ? hehe... skoro pisze w dziale do sgs3 to jaki może to być telefon? Co do informacji o wersji to się zgodzę bo nie podałem za co przepraszam. jest to CM 10.2 zainstalowany przez oficjalną aplikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jest to wersja nightiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Meisel Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jest to wersja nightiles ?Myślę że tak... W takim razie sam odpowiedziałem sobie na pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Meisel Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jak sie zapytałeś to się domyśliłem. Oznaczamy jako rozwiązany. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysztof Meisel
Witam,
Mam problem z aparatem. Często wywala mi błąd i wyskakuje komunikat ze nie można nawiązać połączenia z aparatem.
czy wiecie w czym tkwi problem?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi