gressi Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Kupiłem telefon Htc M9 ( do tej pory 8S )i nie mam internetu mobilnego , wi fi ok . Okazało się , że jest model na Taiwan ( chociaż htc jest chyba stamtąd ) , tak powiedziała pani na czacie htc i nie może mi pomóc . Jest na to jakiś sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gressi Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Wyjąć kartę SD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 A co widzisz na ekranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gressi Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 ekran normalny , powitalny , na gorze karta sim ze znakiem zapytania , zasieg ok , . Dodałem punkt dostepowy APN z nju , nie ma połączenia z internetem . Aha , był komunikat że karta SIM nie jest oryginalna Verizon Wireless APN przywróciłem ustawienia domyślne , dalej brak połączenia dodaj sieć ??? ( format MCCMNC) Tylko cyfry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Czy masz zasięg GSM? Możesz dzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gressi Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 2 minuty temu, Skuchacz napisał: Czy masz zasięg GSM? Możesz dzwonić? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 https://www.njumobile.pl/obsluga/pomoc-techniczna,konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefonie Sprawdź to. Po zrobieniu tego, wyjmij kartę SD. Uruchom telefon ponownie w tym samym trybie co poprzednio Zrób "Wipe Cache Partition" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gressi Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 13 minut temu, Skuchacz napisał: https://www.njumobile.pl/obsluga/pomoc-techniczna,konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefonie Sprawdź to. Po zrobieniu tego, wyjmij kartę SD. Uruchom telefon ponownie w tym samym trybie co poprzednio Zrób "Wipe Cache Partition" Zrobiłem , nadal brak internetu , punkt dostępowy jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Sprawdź inną kartę SIM innego operatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gressi Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na razie nie mam jak , może coś wymyślę . W razie czegoś mogę wrócić do oryginału ? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gressi
Kupiłem telefon Htc M9 ( do tej pory 8S )i nie mam internetu mobilnego , wi fi ok . Okazało się , że jest model na Taiwan ( chociaż htc jest chyba stamtąd ) , tak powiedziała pani na czacie htc i nie może mi pomóc . Jest na to jakiś sposób ?
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi