markus Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Mam pytanie posiadam htc wildfire orginalny soft (nic nie grzebane) chciałbym się dowiedzieć jak mogę go przyśpieszyć Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jeżeli wgrać custom Rom bez sense to telefon przyśpieszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ml13 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 I to znacznie, sense muli fona :/ Zalecam Romy poniżej androida 4.0.x Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 markus Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 wielkie dzięki jak zainstaluje dam recenzje Nie mogłem nigdzie znaleźć rom-a bez sense więc bardzo proszę jak by ktoś mógł to by tutaj wystawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 a tu: http://forum.xda-developers.com/htc-wildfire/development 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
markus
Mam pytanie
posiadam htc wildfire orginalny soft (nic nie grzebane) chciałbym się dowiedzieć jak mogę go przyśpieszyć
Bardzo proszę o pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi