Gość Marcin Przybylski Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Mam HTC u play i chodzi na androidzie 6.0 a próbując go zaktualizować do wyszego no ale nie chce także w czym jest problem? Edytowane 24 Czerwca 2019 przez Marcin Przybylski poprawa posta na zgodnego ze standardami forum cyanmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Prawdopodobnie przez to że aktualizacja najprawdopodobniej została wycofana, na szybko próbowałem poszukać i znalazłem oprócz jakiś clickbaitowych stron, link do pobrania systemu. Jednakże prawdopodobnie to będzie ten sam android. https://forum.xda-developers.com/u-play/how-to/htc-play-official-rom-t3650658 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Marcin Przybylski
Mam HTC u play i chodzi na androidzie 6.0 a próbując go zaktualizować do wyszego no ale nie chce także w czym jest problem?
Edytowane przez Marcin Przybylskipoprawa posta na zgodnego ze standardami forum cyanmod
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi