Pawliniak Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 CLOCKWORKMOD-RECOVERY FOR GALAXY S II (GT-I9100) InstrukcjaWyłączamy urządzenieUruchom tryb Download Volume Down + Home + PowerZaakceptuj ostrzeżenie Uruchom odinaWybierz "GT-I9100_ClockworkMod-Recovery_X.X.X.X.tar" w selekcji PDA (odznacz repartition)Podłącz telefonStart odinPo zakończeniu możemy łatwo obsługiwać tryby dzięki -> SuperOneClickv2.2-ShortFuse_cyanogenmod.pl.rarDownloadsJB - 6.0.2.9: Download źródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118693 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user1515 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam, gdy chciałem pobrać SuperOneClick to program antywirusowy ESET NOD32 wskazał, że w pliku jest wirus (trojan) i przerwał pobieranie. Czy ten plik jest sprawdzony, czy NOD jest nadwrażliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Program jest dobry...(pewny)Twój antywirus wychwytuje po prostu błąd z certyfikatami z aplikacji- dlatego mówi, iż to trojan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrscho Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam.Zrobiłem wszystko co tutaj jest napisane, po zrestartowaniu sytemu pojawia się ekran "powitania", są dźwięki (jak np, podłączenia ładowarki czy startu systemu), jednak ekran jest czarny. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Na początek spróbuj zrobić wszystkie wipe'y, wygląda mi to na jakiś bug, później możemy myśleć, może być konieczna instalacja stockowego romu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi