Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Gapps.Cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 dobry poradnik, wszystko okej :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunjiiXMC Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A ja zrobiłem jak pisze i lipa. Telefon włącza się do napisu LG. Recovery mam wersje 8 i nie wiem jak wgl wgrać inaczej system bo na CM mam znowu ten 7 błąd... Help Na szczęście zrobiłem przed tym backup wiec robie restore. Ale jeśli już mógłby mi ktoś pomóc z tym błędem 7? Robiłem tą metodą z notatnikiem i lipa Dobra mam gites. Mógłby mi ktoś powiedzieć tylko jakie gapps mam pobrać na CM 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A jakiej wersji recovery używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunjiiXMC Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Tej najnowszej na LG e610 6.0.2.8. Której powinienem użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi