NeoCM Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja nie lubie słowników, tym bardziej jak zmieniają słowa... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Wszystko jest w ustawieniacj, wszystko można dopasować do własnych potrzeb. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt.eer Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Bawię się już kilka dni i póki co zauważyłem:*podobny problem z ładowaniem co u kolegi Chim- dochodzi do 80% i leci w dół mimo oczywiście podpiętej ładowarki, nieraz aczkolwiek nie zawsze pomaga wyciągnięcie i ponowne podpięcie kabla,*dodatkowo tapety, (tylko te zapisane na karcie sd), kiedy chcę ustawić jako tło to ustawiają się ale w zmniejszonej rozdzielczości przez co oczywiście wyglądają brzydko (ciekawe czy się to zmieni, gdyby tapetę skopiować i przenieść do folderu z tymi systemowymi? tylko nie mogę tego folderu odszukać)*w galerii brak możliwości "ukrycia" folderów tak jak to ma miejsce w fabrycznej przez co jest ich nawalone całe mnóstwo*raz zaliczył zawiechę, następnie sam się zrestartowałPoza tym wszystko działa szybko i płynnie, bardzo podoba mi się odtwarzacz muzyki "Apollo" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 @pitt.eer jak włączyć tryb debugowania - > http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1055-cyanogenmod-jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-debugowanie-usb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt.eer Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A i aparat przy słabym świetle działa z duuużym opóźnieniem przy włączonej lampie błyskowej (przy wyłączonej już nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi