NeoCM Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam. Jako pierwszy zabiorę głos w tej kwestii. Wczoraj wgrałem CM 11 nieoficjalną wersję i w porównaniu do CM10.2 działa lepiej. Animacje szybciej się otwierająLauncher Googla od Nexus-aBateria nie opada tak szybko jak w CM10.2Doszła funkcja "drukuj" w ustawieniach Na razie nie widzę błędów. Czekam na aktualizację pod względem działania aparatu, większość modeli ma problem z ta funkcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chim Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam.Też wczoraj wgrałem 11.Miałem problem z WiFi: po wgraniu MAC Adres był inny i ruter nie łączył mi telefonu z siecią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Miałeś... Ja nie mam problemów z wifi akurat. A czekam na dalsze aktualizacje projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chim Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Miałem, bo na ruterze mam blokadę dostępu do internetu dla niewpisanych adresów MAC, a instalacja (sam już nie wiem czego) zmieniła Adres MAC karty WiFi, a zapomniałem o blokadzie i po wgraniu nowego softu trafiłem na ten zong i myślałem, że to wina jakichś niedociągnięć nowego oprogramowania. Neo, mam pytanie: Czy u Ciebie też baterię ładuje tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pozwolę się wtrącić. Czy używasz oryginalnej ładowarki sieciowej? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ładuje się na ładowarce nokii, na LG już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chim Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wszelkie sugestie mile widziane.Używałem oryginalnej ładowarki a wygląda to tak jakby zamiast ładować baterię rozładowywał ją. Jak wyłączę telefon to ładuje normalnie.Próbowałem na "czystej" ładowarce Samsunga - to samo. Czystej - takiej do gniazdka ściennego 230V bez przejściówki USB.A no i podczas tego "ładowania", które właściwie jest rozładowywaniem aparat mocno się grzeje. Czy to tylko nasz problem? Czy chłopaki na XDA coś pisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wgraj soft jeszcze raz.Ja miałem problem z podłączeniem telefonu pod USB, telefonu nie widział komputer.Po reinstalacji problem znikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chim Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No teraz lepiej - ale po kolei.Zainstalowałem jeszcze raz - ale to nie pomogło.Przeglądałem stronę pobierania Cyanogenmod.org (http://download.cyanogenmod.org/?device=p880) i znalazłem tam nocne wydanie CM11.Zainstalowałem - pobrałem przez CWM, no i ładuje poprawnie... (zawsze musi być jakieś ale...) przestał "widzieć" kartę SD. Muszę poczytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzięki za info iż jest oficjalny buld od CM to mnie ucieszyło Działa Ci karta pamięci?Bo po wgraniu nightiless nie działa. W wersji od chłopaków z XDA działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam, jestem tu nowy. Mam takie pytanie czy po wgraniu CM jakiejkolwiek wersji można powrócić do oficjalnego androida w razie oddania telefonu do serwisu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tak. Można wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dzięki za odpowiedź.... Jeżeli już widzę, że odpowiadacie co się bardzo cieszę, mam jeszcze następne pytania odnośnie wgrywania CM. Czy aby wgrać CM musze mieć odblokowany bootloader, czytając Wasze posty w jednym z nich piszecie, że w wersji oprogramowania 20b jest już odblokowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Musisz mieć:odblokowany bootloaderROOTi najnowsze CWM recvoeryStety musisz odblokować samemu bootloader, a na wersji 20b - łatwiej się to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czyli na to wygląda, że wcale ten bootloader nie jest sam odblokowany jeżeli się tego samemu nie zrobi.... A można uwalić Lg poprzez odblokowanie bootloadera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jest taka możliwość, iż stanie się podpórką do papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A czy root wymaga odblokowanego bootloadera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie. Robi się tow tej kolejności przeważnie co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 To tak naprawdę odblokowanie bootloadera potrzebujemy tylko wtedy kiedy chcemy wgrać moda do naszego Lg.... Bez tego rozumiem, że wgrać nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Uwalisz telefon bez odblkowanego bootoadera. bez bootloadera możesz wgrać CWM i ROOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zaraz zaraz piszesz kolego, że bez odblokowanego bootloadera można wgrywać mody, a w innych postach ludzie piszą, że bez odblokowanego bootloadera nic nie wgramy.... Więc jak na prawdę z tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Aby zrootować telefon i wgrać CWM nie musisz zdejmować bootloadera. DO wgrania modyfikacji już tak, typu rom, temat, i inne zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Z rootem to już wiem, bo sobie go zrootowałem..... Ale przymierzam się do wgrania Cyanogenmod, a przy tym trzeba odblokować....Ale z drugiej strony bez CWM, nie wgram niczego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oeskaito Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siema czy wie ktoś czy jest jakaś fajna klawiatura Swype ze znakami na górze [ .,/"?!:;()] ? z polskim Słownikiem i autokorektą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Multiling - za darmo z marketu, trzeba dobrać słownik pl ale jest to banalne. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi